Πανοραμική φωτογραφία του Φρουρίου

Πανοραμική φωτογραφία του Φρουρίου

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο νεος χρόνος

      Χρόνια Πολλά και Καλά. Εντός ολίγου φθάνει το νέο έτος. Ενά νέο έτος γεμάτο  ελπίδα , αγάπη μεταξύ των ανθρώπων, δίχως μνησικακία, δίχως φθόνο, δίχως ψεύτικα αισθήματα σεβασμού , διχως υποκρισία, δίχως άκρατο εγωισμό , δίχως οτιδήποτε το αρνητικό, δίοτι εάν δεν έχουμε όλα τα παραπανω ή δεν επιδιώξουμε την απόκτηση τους, τότε δεν ελπίζουμε σε ένα καλύτερο νέο χρόνο, αλλά στην διατήρηση του ενεστώτως έτους. Είναι γεγονός φίλοι αναγνώστες, ότι οι οικονομικές δυσχέριες που ταλανίζουν και εμάς και τον τόπο μας, αλλοιώνουν τόσο πολύ την φύση του  ανθρώπου που φέρνει αποτελεσμάτα  αναχρονιστικά, του γεννά αισθήματα επιβίωσης με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο. Αλλοιώνονται συναισθήματα , εξασθενεί η ελπίδα χάνεται η πίστη. Το νέο έτος φίλοι μου πρέπει να είναι ελπιδόφορο, συμπορευόμενο άπο οτι το καλό και ευάρεστο.
       Πρέπει η ελπίδα και η επιμονή για κάθετι καλό , να είναι το μήνυμα του 2011 ακόμα και εν μέσω χαλεπών καιρών. Το 2011 πρέπει να χαρακτηριστεί έτος πνευματικό, θεολογικό  χριστιανικό έννοιες που θεμελιώνουν την ελπίδα  και στηρίζουν το καλύτερο αύριο.  Όταν αγαπητοί μου όλα αυτά συναντήσουν και γίνουν ένα με την αληθινή και χριστιανική αγάπη, τότε και μόνο θα μπουν οι βάσεις για ένα καλύτερο αύριο ένα καλύτερο νέο ΕΤΟΣ. Χρόνια καλά και Ειρηνικά.


                                            Ελπιδοφόρο το νέο έτος
                                               Βασίλειος Προβατάς





2 σχόλια:

  1. Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά με Υγεία και Υγεία και Υγεία!
    Όλα τ άλλα τα κτίζεις μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασίλη,
    σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις ένα όμορφο Πάσχα μαζί με τους Αγαπημένους σου, με όλη την Αγάπη που μπορείς ν αντέξεις, κι όλη την Ειρήνη την Αναγκαία για ν αγγίξεις το Νόημα της Ανάστασης..
    Σου εύχομαι μια διαρκή Αναστάσιμη Χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή